Podwójne chłodzenie oznacza ponadprzeciętną ochronę

Świeża żywność potrzebuje chłodnego, wilgotnego powietrza do zachowania jakości. Mrożona żywność wymaga lodowatego, suchego powietrza, aby utrzymać aromat. Jak dotąd  typowy kompromis lodówka-zamrażarka, używając pojedynczej sprężarki pozwala na cyrkulację powietrza między dwoma komorami . Czy próbowaliście kiedyś mętnych kostek lodu? To dlatego. Nie z Sub- Zero.

My nie idziemy na kompromis pomiędzy świeżością, a smakiem żywności. Nasz wbudowany system ma podwójne chłodzenie – oddzielne, szczelnie zamknięte systemy dla lodówki i zamrażarki, co zapewnia optymalne utrzymanie warunków przechowywania, każdego rodzaju żywności.

Świeżość powietrza

Cały pakiet technolgii sprawia że wbudowany system Sub Zero najlepiej chroni świeżość Antybakteryjny system oczyszczania powietrza, oparty na technologii używanej w programie/ badaniach kosmicznych oczyszcza powietrze wnętrza z bakterii, wirusów i etylenu, gazu naturalnie wydzielanego przez np. jabłka, który przyspiesza ich psucie się.

Aby pomóc stworzyć większość tej nowoczesnej technologii, karty świeżości wewnątrz lodówki pokazują optymalną temperaturę przechowywania dla każdego typu żywności. One informują nawet, których produktów nie przechowuje się w lodówce.

Doskonałość wewnątrz

Cyfrowe kontrolery utrzymują temperaturę wewnątrz 1°F (ok.-17°C) tam gdzie jest ustawiona. Drzwi zamykają się magnetycznie z każdej z czterech stron utrzymując temperaturę i oszczędzając energię.

Znajduje się tu także „lodówka wewnątrz lodówki”, strefa niższej temperatury i wyższej wilgotności, dzięki której warzywa utrzymują dłużej jakość i walory smakowe

ICBBI-36F

ICBBI-36R

ICBBI-36S

ICBBI-36UFDID

ICBBI-42S

ICBBI-42SD

ICBBI-48S

ICBBI-48SD

ICBBI-48SID

ICBBI-36UID

ICBBI-42UFDID