Specjalizacja oznacza lepsze utrzymanie żywności w dobrym stanie

Utrzymaj dłużej świeżość żywności z zintegrowanym systemem chłodzenia Sub–Zero. Chłodziarki, jak i zamrażarki mają swój własny, oddzielny i zamknięty system. Rezultatem tego są optymalne warunki konserwacji żywności. Chłód i wilgotność powodują dłuższą swieżość żywności. Lodowate, suche powietrze utrzymuje pełny smak zamrożonej żywności, który zwykle ulega zniszczeniu w wyniku mrożenia. Nie ma także żadnej wymiany zapachów pomiędzy zamrażarką a lodówką. 

Chłodny, inteligentny nadzór

Mikroprocesory utrzymują temperaturę 1°F (ok.-17°C) wewnątrz, tam gdzie ustawiłeś ją za pomocą cyfrowego czytnika, więc wiesz dokładnie co otrzymujesz – żadnych niedokładnych przypuszczeń, jakie miały miejsce przy wskaźnikach  (pokrętłach) starszego typu. Magnetycznie zamykane drzwi z  każdej z czterech stron utrzymują warunki przechowywania i oszczędzają energię.

ICBIC-24FI

ICBIC-24R

ICBIC-30FI

ICBIC-30RID

ICBID-30CI

ICBID-30RP

ICBIT-30CIID

ICBIT-30RID

ICBIT-36CIID

ICBIC-36RID

ICBID-24RO

ICBIC-18FI

ICBIC-24C